Light Of The World Ministry

Pastor Oswin E. Dalnoot


Pastor Oswin E. Dalnoot is een charismatisch, visionair en uitdagend denker, tevens is hij een ondernemer die als Senior Pastor Light of The World Ministry dient. Een multiculturele kerk gevestigd in Nijmegen, Gelderland-Zuid.

God openbaarde Zichzelf in een droom aan hem in Almere-buiten 1998. En God heeft hem 3X bij naam geroepen: “Oswin, Oswin, Oswin en gaf hem de opdracht om naar Nijmegen te gaan, en een 3-daagse (opwekking)conferentie voor Hem te organiseren. In gehoorzaamheid zijn zij gegaan. Hij en zijn vrouw Ruby om Gods Opdracht te doen verwezenlijken.

En 26 September 1998 is de gemeente gestart met een “drie-daagse (opwekkings) conferentie en de gemeente bestaat vanaf die dag tot op de dag van vandaag. 20 jaar later zijn wij een multiculturele Gemeente genaamd : “Light Of The World Ministry” gevestigd te Nijmegen In Gelderland.

 
 

"Het werk dat hij is begonnen zal hij voleindigen"

Maruby Simmons Dalnoot heeft tijdens haar bijna 45 jarige huwelijk en het 19 jarige bestaan van de kerk, ijverige gediend aan de zijde van haar echtgenoot, Senior Pastor Oswin E. Dalnoot, met volledige inzet en zeer accuraat.
In haar rol als Pastors vrouw heeft Maruby laten zien dat ze een groot hart voor vrouwen heeft, dit is te zien aan al haar inspanningen om vrouwen van wekker achtergrond dan ook te omarmen en te bemoedigen.

MARUBY IS EEN LIEFHEBBENDE VROUW. Moeder van twee kinderen: Richieuline en Lückert en drie kleinkinderen : Zsarisa, Jimnah en Noadjah.

Samenkomsten

Zondagsdienst 10.00 uur – 12.00 uur

Woensdag Bidstond 20.00 uur – 10.00 uur

Vrijdag Bijbelstudie 20.00 uur – 21.00 uur

Bezoekadres

Slotemaker de Bruïneweg
272, 6532 AD Nijmegen,
Netherlands

Openingstijden kantoor

Ma.- Vrij. 09.00 uur – 17.00 uur

 

Connect with us